Handlingar till årsmötet 17 mars 2014

Bästa medlem! Nedan kan du ladda ner handlingar inför Humanisterna Syds årsmöte den 17 mars 2014 kl 18.00 i sal 4, Ungdomens hus, N Skolgatan 10 B, Malmö. Alla medlemmar är välkomna att delta på årsmötet.

Kallelse till årsmötet har tidigare gått ut i medlemsmejl och här på hemsidan.

Själva årsmötet börjar kl 19.00, men som inledning, kl 18.00, är vi glada att presentera ett föredrag med Staffan Gunnarson, mångårigt aktiv i humaniströrelsen i Sverige och internationellt.

Hålltider för årsmötet

Kl 18.00 Föredrag: Populism och extremism i Europa
Kl 19.00 Årsmöte
Kl 21.00 Årsmötet avslutas

Förfriskningar serveras innan årsmötet.

Handlingar till årsmötet

För att läsa dokumenten behöver du Adobe Reader, som finns förinstallerat på de flesta datorer.

Föredrag

Hör Staffan Gunnarson, vicepresident i Europeiska Humanistfederationen, berätta om EHFs nya policy mot extremism och populism i Europa.

Staffan GunnarsonStaffan Gunnarson som håller föredraget kl 18.00 är en av Humanisternas ledande ideologer. Han är vicepre­si­­dent i European Humanist Federation, flitig debattör och aktiv i flera arbetsgrupper. Tidigare har han bland annat varit ledamot av förbundsstyrelsen, författat delar av idéprogrammet och beskrivit humanismens historia i en artikelserie i HumanistInfo.

2 Responses to Handlingar till årsmötet 17 mars 2014

  1. […] inte Humanisterna Syds årsmöte nu på måndag den 17 mars. Se detaljer och handlingar. Årsmötet är enbart för medlemmar, men det inledande föredraget om populism och extremism i […]

  2. […] som beslutar om verksamhetens inriktning. Sex kongressombud valdes på Humanisterna Syds årsmöte den 17 mars. På kongressen har ombud yttranderätt och rösträtt för motioner och övriga […]

Lämna en kommentar