Kalendarium

7 maj: Samtalskväll med gäst

Välkommen till samtalskväll kl 18.30 på Bishops Arms nära Malmö C. Vi sitter oftast i ett av de inre rummen. Den här gången en särskild gäst som berättar om sitt avhopp från Jehovas vittnen. Både medlemmar, sympatisörer och nyfikna är välkomna till våra samtalskvällar.

8 maj: Föredrag ”Human liberalism”

Humanisterna Syd har nöjet att bjuda in Lena Halldenius, professor i mänskliga rättigheter vid Lunds universitet. Halldenius ger ett föredrag där hon prövar brytningspunkterna mellan liberalism och mänskliga rättigheter. Mer info.

14 maj: Samtalskväll i Kristianstad

Humanistiskt nätverk i Kristianstad ordnar samtalskvällar på Restaurang Wesam, Östra Vallgatan 44, Kristianstad. Men denna gång blir det en annan lokal. Vi träffas i miljöpartiets lokaler på Österlånggatan 9A kl 18.00.

Vissa onsdagar: Café Mensch i Köbenhavn

Våra vänner i Humanistisk Samfund har ett humanistiskt café i København, där de vissa onsdagar har gäster och samtalskvällar. Mer info och föranmälan.

Kalender

För att lägga till den här kalendern i din egen Google-kalender, tryck på plus-knappen ovan. Det funkar också i mobilen, t ex med iPhone-appen GooCal.

Kommentarer inaktiverade.

Följ

Få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 77 andra följare

%d bloggers like this: