Humanistfika 29/8 – Filmvisning med Hedeniusprisvinnaren Ulf Danielsson

På måndag är det höstpremiär för vår populära Humanistfika! Vi inleder hösten med filmvisning med fysikern och författaren Ulf Danielsson och hans föredrag ”Den kosmiska världsåskådningen”, vilket framfördes och spelades in i under med Humanisternas kongress i vintras. Detta i samband med att Ulf mottog årets Hedeniuspris. Föredraget är 35 minuter plus frågestund.

Du kan läsa mer om Ulf på hans hemsida.

Vi träffas som vanligt i IOGTs lokaler på Bantorget 5 i Lund, ca 300m från centralstationen, kl 18. Kommer du med bil parkerar du enklast vid västra stationstorget, därifrån tar det endast fem minuter att gå.

Varmt välkomna allesammans!

CUa6H-zW4AAnkxh (1)

Humanistfika är avspända träffar sista måndagen varje månad då vi bjuder på något gott och skapar plats för lite mer personliga samtal. Kanske du vill prata om en film du sett, en händelse i livet eller en gäst du tycker vi ska bjuda in? Humanistfika är främst för medlemmar men vill du ta med dig barn eller en nyfiken vän går det bra.

Missa inte att ta en titt på vårt ypperliga bokbord. Alla böcker 40 kr och tidskrifter 10 kr. Dessa fina priser kan vi ha tack vare en generös gåva från Fri Tanke förlag. Ta tillfället att köpa en bok, bilda dig och samtidigt stödja Humanisternas verksamhet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: