Föredrag om evolution och moral

Humanisterna Syd är inte med och anordar, men vi gör gärna reklam. Och vi börjar bli ett gäng humanister som besöker dessa. Häng med på två föredrag denna vecka!

Tisdag 11 februari i Lund
Det fenotypiska tunnelseendet – var börjar evolutionen?
Vill du ta reda på var evolutionen började? Då ska du komma till Filosoficirkeln i Lund, tisdagen den 11 februari och höra på professorn Per Lundberg från biologiska institutionen vid Lunds Universitet. Känner du att inleda med en fika i trevligt sällskap och diskutera humanism eller något annat kul, så är du välkommen till Café bel Piatto på Kyrkogatan 21 i Lund, där några humanister samlas kl 18.30.

Onsdag 12 februari i København
Varifrån kommer vår moral? Om magkänslor och förnuft
OBS: Föredraget är på danska! Föranmälan krävs eftersom det brukar bli fullt!
Professorn i etik och rättsfilosofi Jesper Ryberg berättar om moralens ursprung. Klockan 19.00 på Café Mensch, Skindergade 21, København. Caféet startades av danska humanister så det finns tillfälle att knyta kontakter.

Ett par svenska humanister åker från Lund C. Välkommen att haka på klockan 17.00 utanför 7-Eleven mittemot Lund C. Vi tar tåget från Lund kl 17.17, hoppar av på København H och promenerar 6-7 kvarter till Café Mensch. Hoppar du på i Malmö och vill ses? Föranmälan krävs eftersom det brukar bli fullt! Kontaktperson: Magnus Timmerby, 0762 788 726.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: