2 Juni: Välkomna till Agora, Café Athen, Lund

agora

Finns en gud? Var Muhammed den sista Profeten? Vad betyder det att kalla sig ”judisk” eller ”kristen”? Kan vetenskapen svara på alla frågor? Vad är moral och hur vet vi vad som är rätt?

Du vet vad du själv tror på, men vad tror andra på och varför? Agora är ett projekt som syftar till att föra samman ungdomar med olika trosföreställningar för att under lättsamma former, över en kopp gott kaffe eller te, samtala om tro, religion, humanism och allt däromkring!

Söndagen den 2:a juni bjuder Unga Humanister Skåne in dig till Café Athén i AF-borgen i Lund. Du kan komma och gå vilken tid du vill och inträde är gratis. Vi bjuder på god fika som du kan förtära medan du lyssnar på en inledande paneldiskussion mellan representanter för olika livsåskådningsförbund. Efter detta så öppnas ”torget” för fria samtal. Vill du kanske testa dina uppfattningar om moral eller vetenskap, har du undrat över andras uppfattningar eller vill du bara lyssna? Alla möjligheter finns!

Alla är välkomna!

Schema för Söndagen den 2:a juni:

13:00 Välkomna
13:30 Paneldiskussion
15:00 Torget öppnas för fria samtal
17:00 Hoppas vi ses igen!

Unga Humanister Skåne är en lokalförening inom det ideella livsåskådningsförbundet Unga Humanister. Projektet ”Agora” drivs av Eric Wadenius, styrelseledamot i Unga Humanister och Unga Humanister Skåne. Har du frågor så går det att nå honom på eric.wadenius(a)unghum.se

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: