KALLELSE till årsmöte 6 mars

Medlemmarna i Humanisterna Syd kallas till årsmöte onsdagen den 6 mars 2013 kl 18.00 i sal 4, Ungdomens hus, N Skolgatan 10 B, Malmö.

Innan årsmötet, som börjar kl 19.00, är vi glada att kunna presentera ett föredrag med Staffan Gunnarson, en veteran i humanistiska sammanhang.

Kl 18.00 Föredrag: Humanismen i Sverige och Europa
Kl 19.00 Årsmöte
Kl 21.00 Årsmötet avslutas

Förfriskningar serveras mellan föredraget och årsmötet.

Motioner till årsmötet från en eller flera medlemmar ska vara styrelsen tillhanda senast måndagen den 11 februari. Motioner ska adresseras antingen till syd@humanisterna.se eller till ordföranden, Gunnar Hjert, Lugna gatan 41, 211 49 Malmö.

Förslag till dagordning samt övriga årsmöteshandlingar läggs ut på Humanisterna Syds hemsida senast måndagen den 11 februari och kan fr.o.m samma datum rekvireras i elektronisk form från syd@humanisterna.se.

Staffan GunnarsonStaffan Gunnarson som håller föredraget kl 18.00 är en av Humanisternas ledande ideologer. Han är vicepre­si­­dent i European Humanist Federation, syns flitigt på debattsidorna och är aktiv i flera arbetsgrupper. Tidigare har han bland annat varit ledamot av förbundsstyrelsen, författat delar av idéprogrammet och beskrivit humanismens historia i en artikelserie i HumanistInfo.

Annonser

8 Responses to KALLELSE till årsmöte 6 mars

 1. GameReality skriver:

  Hej.
  Kan jag få besöka ert årsmöte 6 mars ?

  M.Sc. Magnus Ivarsson

 2. Gunnar Lundh skriver:

  Jag vill bara säga att jag går i god för Staffan Gunnarson. Han är på samma spår som mig i allt, utom fotboll. Det begriper han inte.

  Ps Magnus, historiskt sett har alltid medlemmar i Hum kunnat besöka alla årsmöten. Icke medlemmar har inte tillträde. Så är du inte medlem, så snabba dig att skriva in dig …

 3. Magnus T skriver:

  Alla medlemmar i Humanisterna är välkomna, de som bor i Skåne och Blekinge. Men årsmötet är strikt för medlemmar eftersom det ingår beslut om styrelse, verksamhetsplan etc. Medlem kan man bli på http://www.humanisterna.se/

 4. Staffan Gunnarson skriver:

  Gunnar, din gamla Öisare! Tack för cred. Fotboll är ändå det närmaste religion vi rationalister kommer. Bollen är rund, allt kan hända, herrens vägar äro outgrundliga och hela den biten…

 5. […] Kallelse till årsmötet har tidigare gått ut i medlemsmail och här på hemsidan. Hålltider: […]

 6. Johannes Flink skriver:

  Tyvärr kan jag inte komma på årsmötet då jag är på tjänsteresa, // Johannes

 7. […] har tidigare publicerats och kallelse har gått ut i medlemsmail och […]

 8. […] Syds årsmöte 6 mars 2013 är nu avklarat, med kompetent ledning av mötesordförande Kjell Arvedson. Handlingarna […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: