Säger upp sig i protest mot Livets Ord

Malmö. Gatutidningen Alumas chefredaktör och tre andra anställda säger upp i sig i protest. Ägarna har tillsatt Livets ords förre marknadschef som vice vd och ytterst ansvarig för tidningens innehåll.

– För mig är det obegripligt att man tar in en person från en sektliknande organisation, säger chefredaktören Jennie Järvå.

Hela artikeln finns på Sydsvenskan.

Annonser

One Response to Säger upp sig i protest mot Livets Ord

  1. Yrsa Hilding skriver:

    Heder åt Sydsvenskan och Jennie Järvå som slår larm om detta. Beklämmande suspekt när Comintegras vd Toivo Persson-Travesset hänvisar till religionsfrihet och nedgraderar frågan till irrelevant. Samma gäller ansvarige utgivaren och vice vd Johan Eriksson, som av en slump råkar vara aktiv i ett frikyrkosamfund. Ett patetisk exempel på hur vänskpapskorrumperade potentater påstår sig kunna bortse från sin livsåskådning när det gäller uppdrag och lönarbete. Tur att det finns människor med integritet, Jennie Järvå och hennes medarbetare, som inte kan dagtingan med sin sekulära övertygelse. Jag köper inte tidningen i fortsättningen men har en otäck magkänsla att andra kanske börjar göra det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: